top of page

ONS VERHAAL

Slapen bij bed and breakfast de Heg; dan slaap je in het blauwe huisje, helemaal achter in onze tuin.

In 2020 werd ik (Saar) op slag verliefd op het prachtige jaren '30 huis, waar wij nu zelf in wonen (mijn vriend en kinderen moest ik nog even ompraten). Achterin stond een aftandse oude schuur, die we eerst opknapten en daarna afbraken (ik was hoog zwanger, dan maak je dat soort keuzes). Al gauw ontstond het idee om op de lege plek een extra huis te bouwen; en dan wel één zoals uit mijn dromen. Een blauw huis met een witte veranda, waar je alle dagen droog buiten kan zitten. Een huis zodat mijn familie uit Australië bij ons kon komen logeren.  Precies op de plek waar bruisende Brabantse gezelligheid is, maar waar je je toch in een heerlijke rustige groene omgeving bevindt

en zo begonnen we met bouwen...

Omdat het een prachtige plek is geworden, in een prachtig dorp, hebben we besloten dit te willen delen met nóg meer anderen door er een bed and breakfast van te maken.

Ik heb een passie voor brocante en kringloopgeluk en dat vind je dus ook terug in onze B&B, naast de nodige luxe van nu. (En overbodige luxe; HKliving en Sissyboy servies, omdat het gewoon zó mooi is)  

Kortom, we creëerden een plek waar je rust inademt maar waar je toch op loopafstand zit van het centrum en station

(met de trein ben je in 5 min. in Eindhoven).

Wanneer ik niet werk zie je mij het liefst koffie drinken (of lunchen) in een nieuw hip tentje, met vriendinnen of familie.

Onze favo koffie & lunchplekken:

*Kasteelhoeve Geldrop: www.kasteelhoevegeldrop.nl

*Jungle cafe Eindhoven: www.junglecafecatering.nl

*De watermolen van Opwetten Nuenen: www.dewatermolenvanopwetten.nl

Geldrop kent tal van lekkere restaurants op 5 min. lopen vanaf onze B&B (De zwaan, Peijnenburg, Irodion, Heerenhuys 23, Square, SMAEK en INTI!) èn je bent zo in Eindhoven voor onze lievelings Down Town Gourmet Market ♡ of in Heeze voor Tribeca ★

Verder prachtig in Geldrop en omgeving (www.visitgeldropmierlo.nl):

* Strabrechtse Heide - fietsen, wandelen ♥

*Molenheide - bosgebied, katoenpad

*De gigantische Brigida kerk 

* Kleine dommel - suppen, kanoën, watermolens

* Strijp-S Eindhoven (voormalig Philips fabrieken) - feelgoodmarket, shoppen 

bottom of page